Hej Jenny, vad trist att den blev bränd. Jag brukar ha min på 175 grader varmluft. Kan du ha använt en större form som gjorde att kakan inte blev lika hög och därför blev klar på kortare tid? Hoppas det inte avskräcker dig från att testa den igen. Det är en saftigt och mycket god kaka.
Saftig och toppengod. Vi hade slut bikarbonat hemma. Läste att 1/2 tsk bikarbonat kan ersättas av 1 tsk bakpulver samt en “sur” ingrediens. Vi ersatte 3 av 4 msk mjölk med yoghurt. 1 dl socker blev bra. Kakan blev gräddad i en rund form och borde kunna vara tårtbotten ev med Philadelphia topping. Tack för receptet.
Så himla god kaka! Jag glömde mjölken, men det gick bra ändå. Tack för ett toppenrecept.
Ska det vara varmluftsugn eller vanlig? Brände nämligen vår kaka i varmluftsugnen… 😛
Hej Jenny, vad trist att den blev bränd. Jag brukar ha min på 175 grader varmluft. Kan du ha använt en större form som gjorde att kakan inte blev lika hög och därför blev klar på kortare tid? Hoppas det inte avskräcker dig från att testa den igen. Det är en saftigt och mycket god kaka.
Mycket god kaka tack för en bra recept
Går den här kakan att frysa!
Hej Christina. Förlåt för sent svar. Banankakan går jättebra att frysa. Gör det ofta.
Ska det stå 1 tsk bakpulver och sen 1/2 tsk bikarbonat?
Hej Valeria. Det stämmer att det ska vara de mängderna. Blandas tillsammans med mjölet. Med vänlig hälsning, Susanne
Saftig och toppengod. Vi hade slut bikarbonat hemma. Läste att 1/2 tsk bikarbonat kan ersättas av 1 tsk bakpulver samt en “sur” ingrediens. Vi ersatte 3 av 4 msk mjölk med yoghurt. 1 dl socker blev bra. Kakan blev gräddad i en rund form och borde kunna vara tårtbotten ev med Philadelphia topping. Tack för receptet.
Vad kul att höra Katarina! Den kakan gör en aldrig besviken.
Så himla god! Superfin konsistens trots att den är glutenfri! Nästa gång tar jag nog Dick den mindre mängden socker!