Menu

Bröllopstårta i 3 våningar

Senaste året har varit hektiskt och bloggen har hamnat lite efter. Därav inläggen på tårtor gjorda förra året. 🙂 Vill ni får ni gärna följa med även på instagram susanneutangluten där jag lägger upp bilder på kreationer jag gör.
Förra våren nämligen den 29:e april, fick jag äran att göra en bröllopstårta till min arbetskollega Sami och hans brud Janniesah. Tårtan blev 3 våningar hög och var helt glutenfri med smakerna hallon, banan och vanilj. Rosorna är spritsade med marängsmörkräm. Det var ett spännande projekt då jag aldrig gjort en sådan stor tårta förut. Frakta den var minst sagt nervöst men det gick bra som tur var. 🙂 Tårtan skulle räcka till 40 personer.

 

Du kanske också är intresserad av?

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *