Tårta med hallonmarängsmörkräm och vitchokladmousse med chokladkant

Bjuder mina arbetskollegor på tårta idag! En tårta med hallonmarängsmörkräm och vitchokladmousse med chokladkant av mörk choklad. Nu fick jag användning för plastremsorna jag beställde från Strössel och Annat för ett tag sedan.

Receptet kommer från senaste numret av Hembakat(NUMMER 3/2013) och är inte i grunden glutenfritt. Jag bytt ut vetemjölet mot Sempers glutenfria mjölmix. Tårtbottnen med ljust muscovadosocker hittar du här.

I eftermiddag ska vi smaka! Hallon-marängsmörkrämen är riktigt mumsig!

 


La på lite chokladdekorationer strax innan servering som jag hade förberett kvällen innan.

Eftermiddag: Nu har vi fikat! Så här såg den mumsiga tårtan ut inuti! Den var fantastiskt god! Smakerna passade mycket bra ihop! Den här ska jag göra fler gånger! En ny favorit!

 

 

 

Du kanske också är intresserad av?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *