Menu

Tips på webbshoppar

Här kommer lite tips på webbshoppar där du kan handla baktillbehör och verktyg

Kakburken

Den här butiken har det mesta. Jag har handlat mycket hos dem. Tårtbrickor, kavel, muffinsformar, utstickare m.m. Stort plus för snabba leveranser.

Klaraform

Ramlade över en trevlig webbshop. Klaraform.se. Såg att hon hade utstickare i form av små bokstäver. Påminner om dem jag själv använder.
Du hittar dem HÄR

Jag beställde en chokladform i silikon bestående av hjärtan och en grästyll. Har inte hunnit testa ännu!

Strössel & annat

Har väldigt mycket som man kan behöva när man dekorerar tårtor och cupcakes. Beställde bokstäver därifrån som man stämplar på kakor eller marsipan/sockerpasta/mmf. Du hittar dem HÄR
Köpte även färgglada klubbpinnar så jag kan göra cake pops. De har plastremsor till tårtor eller choklad som du kan använda och göra chokladdekorationer.

Sockerflinga

Trevlig webbshop med snabba leveranser.

Borgeby Kryddgård

Hos Borgeby Kryddgård beställer jag strössel och essenser. Deras ministrössel är så sött. Stort plus för att nästan alla deras strössel är glutenfria. Deras arraksessens är ett måste i de hemmagjorda dammsugarna.

 

Du kanske också är intresserad av?

Tags: ,

2 thoughts on “Tips på webbshoppar”

 1. Toril says:

  Vilken trevlig blogg! Tänkte bara tipsa, för de som inte har en stormarknad med jättebra urval runt hörnet att man även kan beställa hem glutenfria och mjölkfria varor från webshopar, och ofta blir det billigare än att åka runt till fysiska butiker, redan innan man räknar in tid och bensinpengar.

  1. Susanne says:

   Tack för bra tips! Vilket bra sortiment ni har.
   /Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *