Detaljer Ellens doptårta

Dop för vår nya familjemedlem

Hej! Lång tid har gått och inget har ni hört från mig. Den 10 juni blev jag mamma för andra gången. En liten tös som går under namnet Ellen har sedan dess berikat våra liv! Under den här perioden har det inte blivit supermycket bakande men en och annan godsak har det hunnits med. För en månad sen hade vi dop för vår kära Ellen i Burlövs gamla kyrka med våra nära och kära.

Givetvis blev det ett fullspäckat glutenfritt dessertbord förr oss alla att kalasa på! 2 tårtor bjöds det på varav en även var laktosfri. Bjöds även på maränger, citronbiskvier, dammsugare och kladdkakemuffins. Här av dig till mig om du önskar recept på något som inte finns upplagt här på bloggen.

 

 

 

 

Du kanske också är intresserad av?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *